Sfeerimpressie

Het restaurant

Op de sfeerimpressiepagina van Hey Days krijg je een kijkje in de warme, gezellige ambiance van ons restaurant. De foto’s tonen de uitnodigende inrichting, stijlvolle tafeldecoraties en de ontspannen sfeer die perfect samengaat met het shared dining concept. Naast onze sfeervolle binnenruimte beschikken we ook over een prachtige stadstuin. Ondanks dat we midden in de stad zitten, kunt u hier genieten van het groen en de rust die onze fijne tuin biedt.

Ontdek hoe de unieke combinatie van mediterrane gerechten, sfeervolle setting, en onze rustige stadstuin een bijzondere ervaring creëert voor iedere gast. Bekijk de volledige impressie om de sfeer zelf te proeven en een voorproefje te krijgen van wat je kunt verwachten bij een bezoek aan Hey Days.

De geschiedenis

Hey Days opende zijn deuren in 2018 en biedt sindsdien een unieke Shared Dining-ervaring. Met een focus op kwaliteit en verrassende gerechten, blijven we onze menu’s verfijnen en passen we deze regelmatig aan op basis van feedback.

Bij Hey Days geniet je samen van pure en eerlijke gerechten, die uitnodigen om te delen. Door continu te vernieuwen en te verbeteren, zorgen we ervoor dat onze gerechten altijd fris en verrassend blijven. Onze inzet voor kwaliteit en innovatie maakt elk bezoek aan Hey Days bijzonder.

Onze gerechten

Onze gerechten bij Hey Days zijn geïnspireerd door de Mediterrane keuken en gemaakt met dagverse ingrediënten, perfect voor ons Shared Dining-concept. We bieden een unieke ervaring waarbij je verschillende smaken kunt ontdekken en delen.

Onze gerechten zijn zorgvuldig samengesteld met authentieke kruiden en smaakvolle combinaties die blijven verrassen. Het menu wisselt regelmatig op basis van feedback, zodat er altijd iets nieuws te proeven is. Bij Hey Days geniet je samen van puur, eerlijk eten zoals het bedoeld is.