Over ons

Heydays is een eetgelegenheid waar je het hele jaar door geniet van de lekkerste gerechten uit de Mediterraanse keuken. Gerechten die bovenal vers zijn.

We heten u van harte welkom in ons sfeervolle restaurant!

We zijn blij onze gasten te ontvangen met ons gezellige concept van Shared Dining, waarbij we culinair hoogstaande mediterrane gerechten serveren die perfect zijn om te delen aan tafel. Onze gerechten worden bereid met dagverse ingrediënten en met veel aandacht en liefde om bijzondere smaken te creëren. Wat ons uniek maakt, is onze toewijding aan het creëren van een warme, ontspannen sfeer waarin we onze gasten verwelkomen met een glimlach.
Naast onze mooie selectie wijnen en cocktails, zorgen we ook voor ontspannende achtergrondmuziek om onze gasten te verwelkomen met een glimlach.

U kunt genieten van een van onze zorgvuldig geselecteerde wijnen of cocktails aan de bar, romantisch aan tafel of tijdens de zomermaanden in onze kleurrijke en knusse stadstuin

AFHUREN

Heb je binnenkort iets te vieren? Dan is HEY DAYS de perfecte locatie voor jouw besloten diner, businessdiner of andere feestelijke gelegenheden. Wij maken van jouw evenement een unieke culinaire belevenis die je niet snel zult vergeten. Of het nu gaat om een intiem diner of een groot feest, wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Laat ons je verwennen met onze heerlijke gerechten en uitstekende service, terwijl jij en je gasten genieten van een gezellige en sfeervolle ambiance.